Xhuxhinja

Objekti i Xhuxhinja ka 9 dhoma lojërash për fëmijët e moshës parashkollore (2-6 vjeç) dhe 2 dhoma lojërash në katin e dytë për fëmijët e moshës së çerdhes (0-24 muaj) me tarraca dhe rekuizita për fëmijë.
Të dy dhomat e lojërave në katin e parë përdoren për qëndrim të fëmijëve të moshës së çerdheve, të pajisura me krevate kromi për fëmijë të vegjël, një pjesë me krevate druri për fëmijët më të rritur dhe një përzgjedhje të gjerë materialesh didaktike dhe lojërash për fëmijët e kësaj moshe;
9 sallat e lojërave të destinuara për qëndrimin e fëmijëve të moshës parashkollore më të madhe - kopsht (2-6 vjeç) të cilat kanë krevat reks, të projektuara posaçërisht për institucione parashkollore dhe materiale të pasura didaktike - lojërash, kënde për të nxitur zhvillimin e fëmijëve;
Sipërfaqja e objektit 926 m2
Sipërfaqja e oborrit 3.659 m2
Objekti Xhuxhinja ndodhet në rrugën “Xhon Kenedi” nr. 1 Telefoni kontaktues: 02/2 622 - 454